Concerten - zoals bijvoorbeeld kerst- en koffieconcerten - worden verzorgd op een door u gewenste locatie. Op deze locatie dient wel een (concert-) piano of vleugel aanwezig te zijn. Er kan bemiddeld worden bij de eventuele huur van een piano.

Tijdens een concert wisselen we stukken in volledige bezetting regelmatig af met een solo, een duet of een instrumentaal stuk.

In het verleden hebben we meerdere keren concerten gegeven in het Openluchtmuseum in Arnhem, op kasteel Doornenburg in Doornenburg en in Denemarken. Daarnaast werkten we mee aan het TV Gelderland Kerstconcert en hebben we meerdere keren samengewerkt met andere koren, zoals bijv. het Groesbeeks Gemengd Koor. We zingen bovendien regelmatig bij de herdenkingsvieringen van Hospice Rozenheuvel in Rozendaal. Ook werken wij sinds enkele jaren mee aan de herdenking van de Japanse Vrouwenkampen op Bronbeek.

2019
Zondag 19 mei, concert "For the beauty of the earth" in de serie Loobudget-concerten, Antonius Abtkerk (Loostraat 32, Loo), 15.00 uur. Concert i.s.m. met het Staffa Trio, waarin de schoonheid van de natuur en de liefde bezongen worden. Toegang € 7,50.

Zondag 25 augustus, Nationale herdenking Japanse vrouwenkampen, Bronbeek (Velperweg 147, Arnhem), 11. 00 uur

Zondag 29 september, concert "For the beauty of the earth" in de serie zondagmiddag-concerten, Dorpskerk (Dorpsstraat 51, Rheden, 15.30 uur. Concert waarin de schoonheid van de natuur en de liefde bezongen worden. Het programma is iets gewijzigd t.o.v. 19 mei jl.
Vrij entree, wel collecte na afloop.

2017
Zondag 10 september: Concert tijdens Open Monumentendag in de Protestantse Kerk van Rozendaal (Kerklaan 17)
3 x 25 minuten tussen 14.00 - 16.00 uur

Zondag 24 september: Concert met kleinkoor Second Edition in de kerk van Insula Dei (Arnhem), 15.00 uur (beperkt plaatsen beschikbaar, neem even contact met ons op als u wilt komen)

Dinsdag 17 oktober: Feestelijk concert "For the beauty of the earth" ter gelegenheid van de officiële uitreiking van het UNESCO-biosfeer-certificaat in Stege kirke (Møn, Denemarken), 20.00 uur

Zondag 26 november: Herdenkingsviering Hospice Rozenheuvel, Protestantse kerk (Rozendaal), 15.00 uur

2015
Zondag 30 augustus Herdenking Japanse Vrouwenkampen op Bronbeek (Arnhem), 11.00 uur

Zaterdag 17 oktober Concert in Borre kirke (Møn, Denemarken),
19.00 uur

Zondag 18 oktober Concert "Dark sky" in Nyord kirke (Nyord/Møn, Denemarken) 19.00 uur. Concert in het kader van de certificering van Nyord en Møn als "dark sky-gebied"

Donderdag 24 december Kerstviering Leger des Heils, Kapel Caesarea Ugchelen, 22.00 uur

N.B. Tijdens concerten brengen wij - indien mogelijk - graag een mengeling van profane en religieuze muziek!